2022. május 28. szombat
Most érkezett
Home / Menü / Horgolt karácsonyfadísz ötletek
Horgolt karácsonyfadísz ötletek

Horgolt karácsonyfadísz ötletek

Cuki horgolt karácsonyfadísz ötleteket keresel? Ha nem vagy tapasztalt a témában és ki szeretnéd próbálni a horgolást, akkor először egyszerű mintával kezdj, hogy a sikerélmény ne maradjon el. Aztán fokozatosan jöhetnek az összetettebb projektek.

Az biztos, ha elkezded beszippant ez a tündéri világ. Itt van pár ötlet és leírás karácsonyi maci, Mikulás, hóember, rénszarvas, Betlehem témában. Ha már van rutinod a horgolásban, egyedi ajándékokat vagy karácsonyfadíszeket készíthetsz: nincs is szebb ajándék annál, amit saját kezeddel, örömmel alkotsz. Akár összeállíthatod a saját kis horgolt karácsonyi jelenetedet is.

Ha van egy kis időd, ez az új hobbi teljesen kikapcsol majd. Ha már úgy érzed karácsonyig nem fér bele, számtalan alkotó található pl. itt, akik szívesen meghorgolják neked amit szeretnél. Elsőre talán borsosnak tűnhetnek az árak, de ne feledd, ezekben a kis figurákban több órányi gondos kézimunka van.

Horgolt karácsonyfadísz ötletek

Ezek benne vannak a könyvben, amit fent linkeltem :).

Holgolt Baby Yoda karácsonyra

Itt találtam hozzá egy alapos leírást, angolul van, de ha már rutinos horgoló vagy, szerintem menni fog. Annyira cuki :)

horgolt baby yoda

Horgolt karácsonyfadíszek kezdőknek

Egyszerűen és kevés anyagból elkészíthető horgolt csillagok. Leírás erre>>
horgolt karácsonyfadísz

Cuki horgolt angyalka

Itt megtalálod, hogyan kell elkészíteni.

Cuki karácsonyi figurák

Elkészítése: leírás

Hozzászólások kikapcsolva.

To Top