2024. május 24. péntek
Nézd meg ezt is:
Home / Készíts ajándékot / Bonbon csokor házilag
Bonbon csokor házilag

Bonbon csokor házilag

Bonbon csokor: elképesztően kreatív ajándék hagyományos virágcsokor helyett ballagásra, születésnapra, vagy egyszerűen csak úgy, ha meg akarsz lepni valakit, aki imádja a csokit.

A lenti útmutató alapján te is könnyedén elkészítheted a bonbon csokrot házilag. Amire figyelned kell, az az, hogy a bonbon készítés közben ne olvadjon meg, illetve ne fogyjon el ;).

Bonbon csokor lépésről-lépésre:

bonbon csokor házilag

1.A bonbont tedd hűtőbe, hogy kicsit megdermedjen a belső trüffel része, így könnyebb lesz vele dolgoznod. A boncson virághoz szúrd fel a csokikat saslik pálcákra vagy kihegyezett hurkapálcára. Vigyázz, ne szúrd meg magad közben.

2.Színes szalvétából vagy krepp papírból vágj négyzeteket, majd kezd el körben felragasztani a bonbonok aljához. Kb. 4 db négyzet kell egy teljes virághoz, de ha többet teszel fel, tömöttebb és szebb lesz a virágfejed.

3.Ha minden bonbonból virágot varázsoltál, rendezd őket csokorba. A virágcsokrokban páratlan számú virágot kell elrendezni, így, ha 16 darabos Ferrero bonbonnal dolgoztál, igen, 1 darabot most megehetsz :). A csokrot díszítds kedved szerint.


Bonbon csokor ötletek


Bonbon csokor élővirággal

bonbon csokor házilag

Képek forrása: pinterest

Hozzászólások kikapcsolva.

To Top