2024. július 22. hétfő
Nézd meg ezt is:
Home / Menü / Papír újrahasznosítás
Papír újrahasznosítás

Papír újrahasznosítás

A háztartásban felgyűlő papírból szuper dobozokat, tárolókat hajtogathatsz. Ha kipróbálod a lenti papír újrahasznosítás ötletek egyikét, egy szempillantás alatt készíthetsz átmeneti tárolót szinte bárminek.

Először kicsiben érdemes kezdeni. Keress egy papírdarabot: szórlapot, újságot, szétszakadt papírtáskát és kövesd a lenti videóban látható lépéseket. Ha a kis dobozt sikerült meghajtogatnod, próbáld ki kicsit nagyobb méretű papír újrahasznosításával.

Újrahasznosított papírból dobozok hajtogatása

Olyan dobozt is készíthetsz papír újrahasznosításával, aminek teteje van. Ehhez érdemes olyan pípart választani, ami kicsit jobban tart, így könnyebben meg tudod hajtogatni, illetve a dobozod is tovább fog tartani. Ha úgy érzed, hogy nem elég erős a doboz tartása, erősítsd meg ragasztóval vagy tűzőkapoccsal.

Újságpapír tartó palántákhoz

Műanyag virágtartók helyett egyszerű és környezetkímélő megoldás újságpapírból tartókat hajtogatni. Ha begyakorlod a lenti mozdulatokat, soha többé nem lesz szükséged a palántákhoz műanyag tartókra.

Papír újrahasznosítás ötletek

Külön gyűjtött papír hulladékokból rengeteg kreatív projektet megvalósíthasz. Feltétlenül próbáld ki valamelyik ötletet, így nem csak hasznosan töltöd az idődet, de családododat, barátaidat is inspirálhatod az újrahasznosításra.

Képek forrása: pinterest

Hozzászólások kikapcsolva.

To Top