2024. július 22. hétfő
Nézd meg ezt is:
Home / Kreatív esküvő / Esküvői poharak díszítése
Esküvői poharak díszítése

Esküvői poharak díszítése

Az esküvői poharak díszítése ugyan nem kötelező, de feltétlenül próbáld ki, ha szeretnél egy kis pluszt vinni az asztali dekorációba. Vannak olyan cégek, akiktől rendelhetsz gravírozott poharakat a neveitekkkel, vagy szimplán Mrs. és Mr. feliratal.

Ha azt szeretnéd, hogy a poharak örök emlékei legyenek a nagy napnak, akár te is elkészítheted őket. Abban is gondolkozhatsz, hogy az esüvő után majd eladod a poharakat. Ennek két előnye is van: boldoggá teszed az egyik menyasszonytársadat, a másik előny, hogy a későbbiek során nem kell féltve óvnod a poharakat, nehogy eltörjenek.


Esküvői pohár ötletek

Ezeket az esküvői poharakat akár te is elkészítheted, ha van otthon szép csipkés vagy csipleszalagod. Kétoldalú ragasztóval felragasztod a csipkét, majd kötözőzsineggel és gyöngyökkel díszíted.


Modern stílusú esküvői poharak

Ez a két esküvői pohár letisztult és elegáns. Ha már tudod, hogy milyen virágok lesznek az esküvődön, miért ne díszítenéd azokkal a poharaitokat is?


Ragyogó esküvői poharak

Varázsolj még több csillogást a terítékre. Ékszerragasztóval ragassz parányi kristályokat a poharakra. Vidd el ezt a képet egy gyöngyös boltba és kérd az eladók segítségét, biztosan segítenek neked az ötletelésben.


Vintage stílusú esküvők poharai

Csipke és kötözőzsineg segítségével szinte mindent vintage hangulatúvá lehet varázsolni. Tovább díszítheted a poharakat virággal, kis fa táblácskákkal.


Festett poharak


Mókás esküvői poharak


+1 tipp: ki mondta, hogy csak pezsgős pohár lehet esküvői?

Az esküvő rólatok szól, személyiségeteket tükrözheti akár az esküvői poharatok is. Ha nem szeretnétek egész este pezsgőspohárból inni, készülj ilyen vidám poharakkal is.

Képek forrása: pinterest

Hozzászólások kikapcsolva.

To Top