2022. május 28. szombat
Most érkezett
Home / Menü / Karácsonyi manó
Karácsonyi manó

Karácsonyi manó

Ismered a karácsonyi manó sztorit? Nagyon vicces, ha benne vagy egy kis rosszalkodásban, készíts egy manót vagy szerezz be egyet és indulhat a móka.

Alaphelyzet

A karácsonyi manó a Mikulás segítője, a manók segítenek az ajándékok elkészítésében, illetve figyelik a gyerekeket, hogy jól viselkednek-e és minden este visszarepülnek a Mikuláshoz, hogy jelentést tegyenek.

karácsonyi manó

Karácsonyi manó érkezése a családba

December 1, eddig kell beszerezned vagy elkészítened a megfelelő alanyt a projecthez. Amikor megkapja a gyereked, el kell neveznie, így lesz varázsereje a manónak.

Az éj leple alatt

A kicsik imádni fogják. A manó nem csak jelent arról, hogy jól vielkednek-e, hanem éjjelente apró csínytevéseket is végrehajtanak, amit a gyerekeknek kell felfedezniük. Ha felfedezték, nem szabad megérinteniük a manót, különben elvész a varázserejük és soha többé nem tér vissza. Csak a felnőttek érhetnek hozzá.

Csínyek

Hogy miket szoktak elkövetni éjjelente a manók? Apró kis huncutságokat, pl. megkóstolják a gyerek csokoládéját, beleszíneznek a kedvenc színezőjébe, kiszórnak egy kis cukorkát vagy összekötik a cipőfűzőket. Igazából csak a képzelet szab határt leleményes tetteiknek.

Milyen alakot ölthetnek a karácsonyi manók?

Hoztam pár ötletet, nagyon könnyű őket elkészíteni, érdemes belevágnod, remek móka lesz.

Képek forrása: Pinterest

Hozzászólások kikapcsolva.

To Top